sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Jurrissa olet urpo, osa 999

Ehdin jo mennä laskuissa sekaisin, jurripeikkoja on näin pikkujouluaikaan näkynyt niin monta. Tämä tapaus vie kyllä voiton tähänastisista.

Pysähdyin Flamingon taksitolpalle ja samantien sisään rymyää n. 20-vuotias lihava hopparijuntti. Kyytiin pitää toki ryömiä valtava reppu sylissä, kortinlukija ja taksamittari huutaa hoosiannaa kun reppu painelee nappeja pohjaan samanaikaisesti. Kuoroon yhtyy asiakas, joka vinkuu kuin pieni sika teurastamolla: "Itä-Helsinkiin! Vie mut kotiin äkkiä!". No minullahan ei ole mikään kiire, vaan odotan tarkan osoitteen ja vöiden kiinnittymisen ennenkuin lähden liikkeelle.

Matkalla asiakas sitten viimeisillä hetkillään ennen sammumista sylkee auton keskikonsoliin. Siis aivan yhtäkkiä, PTHYI. Ei varmasti ollut vahinko, joten aloin huutamaan, "SYLJITKÖ JUSTIINSA AUTOON??". Vastausta ei kuulunut, sillä asiakas tosiaan sammui. Kaikesta huolimatta ajoin hänet perille ja saatoinpa lisätä taksamittariin muutaman euron extraa siivouskustannuksia ja jätteenkäsittelymaksua. Perillä yritin saada asiakkaan hereille, mutta se ei tuntunut onnistuvan sitten millään. Yritin tökkiä asiakasta, mutta sormeni löllähtelivät "tyhjän päällä" ja asiakkaan ylimääräinen massa ehti vaimentaa iskut ennenkuin mitään tietoa pääsi aistimukseen saakka. Avasin ikkunat, painoin torvea, huusin korvaan niin kovaa kuin kurkusta ääntä lähti. Ei reaktiota. Otin autolla hieman vauhtia ja löin jarrut pohjaan. Pysähdys oli todella ärhäkkä, mutta ei vaikuttanut aasiakkaaseen. Sain asiakkaan kuitenkin lopulta hereille ja vaadin maksua.

Matka maksoi hieman yli 30€. Lompakosta löytyi vain 20€ seteli, joten pyysin maksuvälineeksi lompakosta pilkistävää teinivisaa. Ei kelvannut, vaan piti ajaa lähimmälle pankkiautomaatille. Asiakas neuvoi tien (osoitti kädellä vasemmalle ja huusi "OIKEALLE OIKEALLE"). Lopulta löysimme Mc Donald'sin pihaan pankkiautomaatin sijaan, jossa kerroin että se on suljettu. "ANNA MULLE RUOKAA!!!", huusi asiakas. Sain lopulta ylipuhuttua asiakkaan takaisin kotiosoitteeseen ja tällä kertaa ei enää kelvannut tienvarsi vaan nyt asiakas vittuili minkä kerkesi ja pyysi minut ajamaan suoraan oven eteen. Minä en tuota ääliötä enää kuunnellut, vaan jätin hänet tasan parhaaksi näkemääni paikkaan ja vingautin teinivisan lukijasta läpi. Viimeisenä kiusantekonaan aasi päätti vielä sotkea kuitin, johon pyysin allekirjoitusta.

Purin hammasta ja lisäsin tuon he*vetin ääliön henkilökohtaiselle mustalle listalleni. Toivottavasti ei tarvitse enää ikinä törmätä samanlaiseen idioottiin tai jos törmään, tarjoan matkan lähimmälle sikateurastamolle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aasiakas.net/index.php/2009/elukkakuljetus/#comments

Mikko kirjoitti...

Juuh, itse olen sen sinne jättänyt, kuten kommentissani aasiakkaassa mainitsin.