lauantai 20. joulukuuta 2008

To-yön asiakkaita

Mitään kummallisempia kyytejä ei tullut vastaan, mutta tässä kuitenkin tiivistelmä yön ajokohteista, noin suuntaa antamaan..

1. Tikkurilasta Lummetieltä ärhäkkä miesasiakas kyytiin. Oli ihan mukava, mutta kovin vihainen tilattuaan 5-6 taksia, joista yksikään ei löytänyt suoraan oven eteen. Naapurit olivat kyllä kertoneet taksin tilaajalle, että useita autoja oli käynyt taloyhtiön parkkipaikalla. Taloyhtiön opastekyltit näyttivät ajoreitit virheellisesti ja sisäpihalle mahtui Volvolla vain taittamalla peilit kylkiä vasten. Asiakkaan liikuntakyvyssäkään ei ollut mitään vikaa, joten en ymmärrä miksei voinut kävellä kulman taakse parkkipaikalle. Jotkut ilmeisesti mielellään odottavat.. Kohde oli Tikkurilan Alko ja takaisin kotiin.

2. Tikkurilan asemalta Jakomäkeen miesasiakas. Katseli mielenkiinnolla omaa Tomtom 930-navigaattoriani ja kehui sen selkeyttä.

3. Tikkurilan asemalle pysähtynyt Oulusta saapunut Pendolino jätti matkustajia laiturille. Yksi matkustajista astui minun kyytiini ja halusi Lohjalle.

4. Lohjan reuna-alueelta tuli tilaus teollisuushallin takapihalle. Vkloppuyönä olisi jäänyt kuittaamatta, mutta nyt kiersin aikani teollisuushalleja ja pokakin löytyi. Kohteena Lohjan keskusta.

5. Lohjalta palasin Flamingon tolpalle, johon tuli nopeasti tilaus läheiselle kerrostaloalueelle. Sieltä mukava nuorehko nainen Myyrmäkeen.

6. Myyrmäessä odotus oli todella pitkä, joten siirryin lentoaseman keräilyyn tauolle. Odotus oli jopa yli tunnin, mutta sain lopulta T2:sta kyydin Kulosaareen. Tutkiskelimme yhdessä Tomtomin selkeyttä.

7. Helsingin keskustan kautta kohti Vantaata. Mäkelänkadulla tuli tilaus Pasilaan ja kohteena oli Kerava. Asiallinen nainen ilmeisesti lähdössä yötöistä ja oli hyvin tyytyväinen kun pääsi Volvolla kotiin. Kollegan oli sattumoisin poiminut kyytiinsä mersu, joka ei kuulemma ole edes oikea auto. Matkalla rupattelimme joulusta ja joululahjahössötyksen turhuudesta.

8. Keravalta paluu Tikkurilaan. Kyyti Hotelli Vantaalta Hakunilaan.

9. Tikkurilan asemalta seurue Keravalle (taas). Etupenkkiläinen esitteli mahtavaa heräämiskykyään, kuorsasi ensin ja aloitti välittömästi jutustelun kuorsauksen loputtua. Matkalla sain kuulla lauluja Keravasta ja historiaa Keravan aseman "itsemurhasillasta".

10. Paluu Korsoon, josta odotin saavani aamun ensimmäisiä kyytejä lentoasemalle. Kyyti ei ollut kyllä lentokenttäkyyti, vain illan viimeisiä juhlijoita. Kohteena Ruskeasanta.

11. Tikkurilan asemalta kyyti Seutulaan. Sain taas hetken toimia psykiatrina ja henkisenä tukena, kun elämä ei ollut oikein raiteillaan. Mies kaivoi jotain taskustaan ja kysyi, että tiedänkös mitä hän nyt ottaa esiin taskusta.. *GLUP*
No ei sieltä pyssyä löytynyt, vaan jotain pillereitä. Pysyi kuitenkin tolpillaan matkan Seutulaan saakka.

Ei kommentteja: