perjantai 29. tammikuuta 2010

Kohde hukassa

Tällä kertaa kohde oli hukassa asiakkaalta ja sai tartutettua sen myös minuun.

Ulkomaalaisilla lentokentän kautta kyytiin kipuavilla matkustajilla on usein tulostettu paperilappu, jossa lukee hotellin nimi ja osoite. Asiakas saattaa näyttää kyseistä paperia, jos ei osaa esimerkiksi lausua hotellin nimeä. Näin kävi myös viimeyönä. Asiakas tulee T1:stä kyytiin, näyttää paperia ja sanoo "Hotel Zon". Meikäläinen katseli silmät pyörällään paperia ja lunttasin sieltä osoitteen, porkkalankatu 3, ruoholahti. En ollut ikinä ennen kuullutkaan hotelli Zonista.

Matkan päätteeksi saavuimme Porkkalankatu kolmeen ja pihalla oleva yrityksiä esittelevä kyltti kertoi myös hotelli Zonin sijaitsevan pihassa. Mitään hotellin ovea en kuitenkaan nähnyt ja ainut ovi rakennuksessa taisi johtaa Kemiran konttoriin. Selitin asiakkaalle, etten tiedä missä hotellin sisäänkäynti on. Asiakas tarjosi paperia uudestaan ja kysyi jos voisin soittaa paperilla näkyvään puhelinnumeroon.

*TUUT TUUT*
P: HotelZon, Maija Mehiläinen
M: Vantaan taksista hyvää iltaa, etsitään tässä asiakkaan kanssa hotelli Zonia, mutta ei tunnu oikein löytyvän.
P: *muminaa*... ...meillä ei ole hotelleja ollenkaan, olemme hotellivarauspalvelu.
M: *facepalm*, ahaa tuota.. hetkinen, ei mitään, kiitos kuulemiin.

Viimeisen lauseen aikana käänsin taitellun paperin auki ja löysin piilotetulta sivulta tekstin: "Radisson SAS blue seaside". Selvitys asiakkaalle ja sitten kohti oikeaa hotellia. Onneksi Seaside-hotelli sijaitsee länsisataman vieressä, eli ei kovinkaan kaukana Porkkalankadusta. Muuten olisi tullut asiakkaalle kallis keikka.

Ei kommentteja: