sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ei innosta

Jotenkin ei ole tämä kirjoittelu taas viimeaikoina onnistunut, vaikka kaikkea p*kaa onkin ropissut niskaan oikein huolella ja kaikkea kivaa siitä olisi saanutkin kirjoitettua. ULKO MAALAISEN PÖLY PILVEN (Islam... Islannin tuhkapilven) takia on ollut aika hiljaista ja vaikka lentokenttä toimiikin taas normaalisti, ei matkustajia tunnu olevan kuitenkaan normaalia määrää liikkeellä. Jos tilanne olisi jatkunut pidempään, olisi varmasti moni vähävarainen taksiyritys kaatunut kokonaan.

Vappua edeltävänä viikonloppuna oli edes jotain tekemistä, joskin perjantaivuoro meni pilalle kun liikkeellä oli kourallinen rahattomia asiakkaita ja jopa yksi maksutilannetta karkuunjuossut asiakas (ns. juoksujullikka). Ei voi jälkimmäisestäkään muuta todeta, kuin että säälittävä temppu. Tuskin tuollaista tekevää edes kiinnostaa, että kuljettajalla menee helposti yli puoli tuntia työaikaa hukkaan ja palkkakin jää koko siltä ajalta saamatta.

Noh jotain hyvääkin alkavalle kuulle. Edellinen nelivetovolvo lähti pois "laivastosta" ja tilalle tuli uudenkarhea V70. Käytännössä siis vastaava ajokki ilman nelivetoa ja hieman pienemmällä moottorilla. Huomenna ajan ensimmäisen vuoroni kyseisellä autolla ja kiva päästä sitäkin kokeilemaan. Vaihtelu virkistää :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän auton olet ainakin saanut! Tuttavani osti saman mallin, 2,4D geartronic, eikä hän ole muuta kuin kehunut autoaan. :)